Belépés


A legnagyobb bénázások, szerencsétlenségek, egyéb nyalánkságok

... panderolás, zakózás, feccölés, elnyalás, felbucskázás, tanyázás, igen, minden bringással elöfordul! Főleg terepen, túrán, versenyen, maratonon. A futároknál pedig hétköznap, munkaidöben, a belvárosban, sok-sok szemtanú előtt.
Néha nagyon mulatságos, hogy 33 éves létemre, az utóbbi 8 évben (mióta bringásfutárkodom) majd minden hónapban újabb sebbel, kék-zöld-lila folttal, vágással vagy éppen zúzódással díszitem valamelyik amugy is mutatós testrészemet!

Link a bejegyéshez:

Hozzászólások

gitta képe
gitta 2005, április 6 - 14:51

oké, a stílusod atombomba!

lev képe
lev (nem ellenőrzött) 2005, szeptember 26 - 20:33

anyááááááááááááám.......beszarok ezeken a szövegeken:DDDDDD

tequila képe
tequila (nem ellenőrzött) 2006, április 12 - 19:21

”Úgysem hiszed el már megint!” :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

lance képe
lance 2006, április 13 - 21:22

Egyszer szépen komótosan csordogáltunk egy erdei úton lefele, mikor Viktor haveromat elcsapta és cserbenhagyta egy őz. Mivel mögötte haladtam, tökéletes pozícióban voltam, hogy azt a röpke egy másodpercet, mint egy lassított filmet rendesen kiélvezhessem.
Nagyjából így: kerékpáros gurul lefelé a szerpentinen, út jobb oldalán levő magaslatról elrugaszkodik egy őz, kb. fejmagasságban keresztezi a kerékpáros útját, kerékpáros védekezésre emeli kezét, összetalálkozáskor átöleli az őzet, őz zavartalanul repül tovább, kerékpáros hirtelen derékszögben irányt váltva repül vele, gazdátlan bringa tovább egyenesen, őz földet ér és elfut, kerékpáros kifekszik az úton.
A kegyelemdöfést én adtam meg azzal, hogy keresztülhajtottam rajta.

- lance -