Belépés


Bicajos Könyv

Zsebbicikli

Sokat foglalkoznak mostanában a modern nagyvárosok csőd szélén álló tömegközlekedésével s a rengeteg gépkocsi kipufogó gázától terhes, egészségtelen levegőjével. A zsebbicikli olyan eszköz, amely a tervezők elképzelése szerint egyszerre volna képes enyhíteni mindkét dolgon.
Tessék elképzelni egy 16''-es vagy még kisebb kerékátmérőjű biciklit, amelyet pillanatok alatt össze lehet csukni egy kerekes bevásárlószatyorhoz hasonló csomaggá úgy, hogy a hátsó kerék fölé szerelt becásárlókosár ebben az állapotban is használható marad. Praktikus, ugye?

Bicajos Könyv (38 MB, pdf).
Író: Dr. Nagy Sándor
Kiadás éve: 1988
Gödör haverja szkenelte kb. heteken keresztül (69 oldal).
A pdf-et Gödör készítette.

Link a bejegyéshez:

Hozzászólások

uspalermo képe
uspalermo 2007, szeptember 20 - 20:45

nagyon nagy, köszönöm szépen Gödörnek és haverjának.

ha vanmég ilyen régi kerékpáros könyv, akkor "kérekmég" :D

-------------------------------
http://www.photoblog.com/gabber

KAMA3 képe
KAMA3 2007, szeptember 20 - 22:30

Mondjuk a második része, a bicajoskönyv II ::))

Ha vége a dzsihádnak neki is állok scennelni..

uspalermo képe
uspalermo 2007, szeptember 21 - 08:28

nagy vagy, köszönöm :)

-------------------------------
http://www.photoblog.com/gabber

Yip képe
Yip 2007, szeptember 20 - 22:38

Hiánypótló olvasmány, még ha nem is annyira friss. Köszönet érte!

P. képe
P. 2007, szeptember 21 - 16:56

Bár nem áll tőlem távol a szerep, azért a szükségesnél nagyobb mártírt ne csináljunk belőlem. A hetekig szkennelte tulajdonképpen igaz, de azt is tegyük hozzá, hogy kb. 5 oldal/nap tempóban.
Előre!
P. alias Gödörhaverja

ninja képe
ninja 2007, szeptember 21 - 17:48

köszönjük. nagy vagy!

uspalermo képe
uspalermo 2007, szeptember 21 - 19:23

"jóembervagy" P. alias Gödörhaverja :D

-------------------------------
http://www.photoblog.com/gabber

Stefidzsi képe
Stefidzsi 2009, február 13 - 15:41

Figyeld a szerző saját oldalát:
"[...]jogdíjat nem kapok az internetesített könyvek után, de — nyugi srácok! — nem is tartok rá igényt, hiszen a kiadók is aprópénzzel fizettek ki, s örültem, hogy egyáltalán a kiadás mellett döntöttek."

counter.strike88 képe
counter.strike88 2009, október 15 - 12:00

A gyermekkora óta Törökbálinton élő ötvenhét éves kémikus három alapművel írta be magát a hazai kerékpározás virtuális nagykönyvébe. Tette ezt olymódon, hogy az alapélményt adó Amerikában töltött oktatói évek előtt kerékpáros előélettel nem rendelkezett… Annak a típusnak a megtestesítője, akinek ha egyszer bármilyen témakör felkelti az PW0-104 exam érdeklődését, azon a téren pusztán lelkesedéssel és szorgalommal képes maradandót alkotni, függetlenül attól, hogy milyen volt a témakörhöz fűződő korábbi viszonya. Irodalmi munkássága azonban korántsem csupán a kerékpározásról szól. Angol nyelven íródott kémiai tárgyú szakkönyvek, 70-298 exam gyermekkönyvek illetve regények magyarítójaként ismerheti bárki, legnépszerűbb fordítói munkája a Galaxis útikalauz sorozat második, a „Vendéglő a világ végén” című kötete. Saját magát inkább igényes műkedvelőnek tartja, mint profi fordítónak, a kerékpáros témakörben pedig az 642-356 exam utóbbi tíz évben már kevésbé mozog. Jelenleg is az ELTE Kémiai Intézetének docense, civilben pedig öt leánygyermek édesapja. Interjúalanyunk bővebb munkássága a honlapon keresztül ismerhető meg.