Belépés


Nyit a Toldi

Gyerekek, nyit ma a Toldi, be kell lakni a felújítás után, az a feladat. Gyertek, ha nem ma, mától!

Link a bejegyéshez:

Hozzászólások

Hunor képe
Hunor 2008, október 3 - 12:10

Juj, vigyázzál azzal, csapolt sör van.

norbonc képe
norbonc 2008, október 3 - 18:24

Valaki fel tud világosítani?
Milyen bulik szoktak ott lenni?
Futáros cuccok,vagy egyszerűen csak bringások?

Mindig látom ott kikötve a gépeket.

alla cool képe
alla cool 2008, október 3 - 23:45

Ágókám, kérésed - paranc!
láncoltam ott egyet tegnap!
viszont senki nem volt ismert arcok közül:-(, a beosztottakon:-) kívül 7 magasságában,ennek ellenére el gumilabdáztam, elemeztük a színesztétikát, az emelkedő jegyárak törvényszerűségeit:-), az amerikai konyha-szerű térkialakítást, a no fumar előnyeit és hátrányait, a végszó az volt:

"Kérdés, hogy szoknak ide vissza a futárarcok?!:-)
Bár a Zappa ígérte magát, - így a leány -
de eleddig nem járt erre a zsivány!"

No, ennyit a jóból!

szokjatok vissza, ha bírtok!:-)

/nem néztem, lesz-e csocsó...de csak lesz.óccsó csocsó forever!/

csokker képe
csokker 2008, október 5 - 18:21

toldi :)

spenot képe
spenot 2008, október 5 - 22:51

94 telén a Toldiban (Balázs Béla Film Stúdió) volt egy bedobós (2Ft) visszahívható, nyilvános telefon az előtérben és a Durst Gyuri a goré megengedte, hogy ott lógjunk a Lackóval. Büfé, haverok, meleg, minden. Az Ujj Zsuzsi (most a Pajtában emel és már akkor az énekesnőm) is ott gájázott, Ő kezelte az archívumot. Néha , mikor bedöglött a diszpécser telefonja, azt a számot adtuk meg a fix megrendelőknek. A Stúdió melót is adott rendesen, napi hármat biztos. Később, mikor lett, a többi futár is oda járt, mert szerettek találkozni velünk. Lehetett cigizni és nagy kultúrája volt a hitelnek. A szakma a fizetése 20-30 százalékát pattintotta hó elején a Nándi büfésnek (most Bem mozi). Nem hordtunk még egyen zsákot, mindenki farmerben, és szétázott vatta kabátban, hülye dzsekikben. Esténként koszhadt, de jó kedélyű társaság gyűlt össze, vegyült a filmes fiatalsággal. Mintha a Levente gépészkedett volna. Azóta a Toldit négyszer újították fel. Szép volt, igaz se volt.

Hunor képe
Hunor 2008, október 10 - 16:20

A Toldiból hazamenet

- zuhant be a Kovács a hátsó szélvédőn egy kocsiba, ébredt a mentősök érkezésére és menekült el (csak a Baba utcába ne!)

- estünk be egy óriási zenész-roma lagziba ahol egy másfélmázsás asszonyság a Zoidot táncoltatta, amíg mi szétettük magunkat

- vitt át a városon kormányon a Györgyi

- írta fel először egy zuglói közértre az Admirál, hogy Cycle Banditos Illegal

- jöttem rá, hogy a FPS-játékoknak még szerepük lehet regények szerkezetében és hogy részegen egy robotpilóta vezeti a kerékpáromat

- ugratott ki a Rudán egy Taxi elé

- keveredtünk másnap délelőttig a Vár alatti katakombákba

- jöttünk rá (Sün, Csövi, Timur, én) hogy a közösen bérelt lakásunkban (Szív u. :)tényleg óriási házibuli van, miközben egyikünk sincs otthon

- tűnt el a Cucu nevű futár. Másnap dél körül betelefonált a Bárdos Deák Ági (aki akkor éppen már nem volt underground díva és még nem volt recycled underground díva, hanem vega főztöt hozott házhoz feketén a Bahiásoknak meg a diszpécsereknek), hogy hajnalban talált a járdaszélen egy pajtás-táblás bringát, mellette egy ülve alvó fiúval, és hogy lassan felébred, és kap levest, és akkor majd tud indulni.

- nem tudtam megállni a Szilágyi E. fasoron, továbbmentem Solymár határáig, onnan a közvilágítás hiánya miatt visszafordultam, aztán a Moszkván megint visszafordultam és újra Solymárig, és csak rágtam és rágtam és rágtam a rágókat

- maradt rajta a derekamon a Buppa lakatja, aki menet közben úgy döntött, benéz még egy buliba, aztán reggel becsöngetett, hogy nem alhatna-e nálunk (azaz Rudánnál) és ajtót nyitottam kb. egy szál lakatban

...

t.kacsa képe
t.kacsa 2008, október 7 - 15:34

Szív utcában párhonapot énis laktam...mivel a toldi közel volt,ezért hajnalok hajnalán (reggelente) jártak haza a futárok.
Eli express irodája is ott volt anno a Szív utcában.
(Polli)

spenot képe
spenot 2008, október 8 - 20:54

A csajommal elbujtunk a vászon mögé izelni, azt mire elojottunk rank zartak a mozit, mi meg bosszubol reggelig kiittuk a Nandi bufes viszki keszletet. Akkortól vvolt zaras utan lánccal korbetekerve, lelakatolva az osszes fridzsidere. Rakoczi pekseg?

pedro képe
pedro 2008, október 9 - 08:46

( HUNORNAK, VAN EGY CONTACT A BICYCLE FILM FESTIVAL-RA, ADJAAL NEKEM AZ EMAIL CIMED )

A toldi most hogy nezki? De biztos hogy en most mar nem ferek, de nem azert a toldi kissebb lett, azert en NAGYOBB lettem. Valakinek egy kep az uj toldirol.

ninja képe
ninja 2008, október 9 - 09:32

ha beléptél, tudsz neki üzenni itt:
http://alleycat.hu/user/724/contact

montá neke

alla cool képe
alla cool 2008, október 10 - 00:30

orange & green & bigger than ever/Sinya:-)
with many gumballs & sofas like in anybody's american kitchen or smthin' like that!

stylish, less "dirty" & dark than before
'cause
more lights
no boxes, no hiding

pedro képe
pedro 2008, október 9 - 19:20

n-a-a-a-gy vagy!!! mar kultem neki egy email.
koszi papa

palackos képe
palackos 2008, október 10 - 14:18

reges-reg ugy vettem fol az uj futarokat, hogy a betanitos nap utan levittem a toldiba es ugy bebasztunk, hogy egy eletre megjegyezze milyen is a futartempo.