Belépés


Széthullás

Amikor elkezdtem olvasgatni ezt az oldalt,akkor még javában látogatták futárok.Élt az egész.A legtöbb futár már eltekert innen.Vagy csak én gondolom így?Mára csak kevesen maradtak.
Mára már széthullott.Azoknak köszönhetően,akik nem futárok,szimpatizánsok,wannabe-k stb.
Én is regisztráltam ide...én is hozzájárultam a jelenséghez.
Mindennap feljövök ide többször is,mert szeretem olvasni.

Vagy csak felesleges rinyálás,amit most tolok? :)

Szeretnék futár lenni,dehát várólista ezerrel.
Már arra is várni kell,hogy rakhassa az ember neki hóban,fagyban,kánikulában orrvérzésig.Ez milyen:)

Link a bejegyéshez:

Hozzászólások

peterufo képe
peterufo 2010, július 29 - 10:49

A nem futárok miatt esett volna szét egy internetes oldal látogatóinak köre?(ha egyáltalán szétesett)

Kovács Fixista képe
Kovács Fixista 2010, július 29 - 14:56

nem. a nem-alleycat-versenyző/-szimpatizáns-ok miatt

szubkultúra-téma megint

sinya képe
sinya 2010, július 29 - 16:18

egy jo nagy kalap szar ez az egesz oldal, ugy ahogy van!!! koze sincsen semmihez, plane ahhoz ami regen volt... lofos...

Sinya

You'll never bike alone...

evelyn képe
evelyn 2010, július 29 - 16:28

...lofos... jahogy így kapcsolódik a lovas poszt! :)

Harry képe
Harry 2010, július 29 - 17:02

Persze hogy régen kőalternatív maxivagány egy társaság volt a futáréké, kevesen hittek benne hogy a városban kerékpárral is lehet közlekedni: erős volt az összetartás, ott volt a közös "tapló autósok" ellen, volt min változtatni.
Nektek, régi futárarcoknak köszönhetjük a kerékpározás népszerűségét: mert nem csak mint közlekedési eszköz jelent meg a futárgép de mint csapat is igen fontos mokány-jelentéssel bírt a "futár" szó.
Érdemes megnézni, mt sikerült elérni: létrejött a világ legnagyobb CM mozgalma, létrejött az MK, ötpárti törvénymódosítást fogadtak el a kerékpáros fejlesztésre a költségvetésben, új kerékpárutak épültek, az autós-társadalom (ha nem lenne annyi sötétben-lámpa-nélkül-tekerő és pirosban-átsuhanó akkor teljesen, de így csak) lényegében egyenlőnek tekinti a kerékpárosokat, elindult a KAMBA, létrejött a BringAngyal, a BikeKitchen, az NTNBSz, jan. 1-től kerékpárbarátabb lett a KRESZ, és ami a legfontosabb: irgalmatlanul sokan kerékpároznak, midnen romkocsmánál fürtökben állnak a kerékpárok.
Persze hogy a régi csapat egy része lebabázott, más része alkoholista lett (nekem ugyanez a Régi Nagy Zsonglőr-társaságból), persze hogy most már nem akkora lázadás kerékpározni (még a TV-ből is KAMBA reklám folyik és a CM) és nincs az a Nagy Ellen, de inkább büszkének kell lenni hogy milyen hihetetlenül sokat sikerült elérni és milyen csapat létezik, ami elérte ezt és továbbra is együtt dolgozik.
...és akkor az ECMC-t még nem is említettem

Grafitember képe
Grafitember 2010, július 29 - 18:35

"...én nem mentem az IBS-re, te meg tanár lettél."
(AKPH)
Elmúlt, vége van.

Ugyanitt Bagaboo XL-es alighasznált, Peugeot nyeregcsô és solo cazzi corti, molli e piccoli eladók.

Kuku képe
Kuku 2010, július 31 - 00:06
norbonc képe
norbonc 2010, július 31 - 08:07

:)

neszetibor képe
neszetibor 2010, július 30 - 08:11

most mivan? nézem ezt, a cm-et, a bikemagot a punkportalt meg a fészbúkot. egyik szarabb mint a másik :-) ennyi. a futárok kinn tekernek szopnak én meg szopok a irodában. nem ugyan az? este meg együtt rúgik be a sörtől futár, nem futár. ennyi. szeressük a biciklit oszt be van kapálva

lemegyek punk buliba a sok szar közé és azt veszem észre, hogy milyen öreg szar vagyok, mert már felnőtt egy újabb szar generáció. ez van. régen én is fiatal szar voltam hehe

megyek tovább a szarral. árral szemben nehézebb a szar az sűrűbb :-)

norbonc képe
norbonc 2010, július 30 - 09:34

Hát ja...kb. ennyi:)

skasami képe
skasami 2010, július 31 - 10:43

Ha nincs "elnyomó erő", nincs ,ami összekovácsoljon egy szubkultúrát...

Amúgy meg a régmúlton keseregni hülyeség, mivel most Most van... Ráadásként főleg nem egy portálon, mivel tudtommal a futártársadalom az utcán van + esténként itt ott iszákol/csimbászol/eliketel... Szart meg tessék továbbra is más oldalakon dobálni... A CM-et is azóta hanyagolom,mióta ott is ez megy...

Itt is az van, mint a punkhardcore-ban. Szubkultúra nincs, csak barátok.

Másnaposan ennél nincs kedvem összeszedettebben válaszolni... rakmek

Ágó képe
Ágó 2010, július 31 - 13:33

Jó estét kívánok. Defektünk van.

skasami képe
skasami 2010, július 31 - 18:06

:D:D:D:D:D:D

bigor képe
bigor 2010, július 31 - 15:45

Srác, te aki az utcán újságot olvasol, ötkor kelsz, zötyögsz a Bianchidon, most figyelj rám! Az internet ilyen. Megvan a lehetőség, egy tökéletesen zárt, meghívásos alapú honlap elkészítésére is. Szerintem lenne is, aki megcsinálná. Nem hígulna, igazi közösség lenne nagy arcokkal, jeeee! Sőt, lehet, hogy már létezik is, de annyira zárt, hogy csak az tud róla, aki bent van. Aszem ennyi.
Igaz, ott nem lehet megasan röpködni a pór nép fölött, és a körömvágáskor lepattogó körömdarabkákkal etetni a bármit befaló, önmagukat kereső keréklábúakat.

Kuku képe
Kuku 2010, július 31 - 23:21

Az offline résszel is vannak gondok szvsz.

fishdream képe
fishdream 2010, augusztus 1 - 10:30

én meg tök nagy szeretettel olvasom az oldalt vagy négy éve már rendszeresen, és tök örülök azoknak a kedves cimboráknak akiket bringásvonalon szedtem össze. ilyen egyszerű kis fasz vagyok sajnos.

meg - nem tartozik szervesen ide de - az jutott eszembe most a léggombhámozást végigolvasva, hogy tegnap láttam egy öregebb fószert bringázni. műlábbal bazmeg. na ez az igazán nagy.