Belépés

Ágó blogja

Tó sprint, bumm

Ha már lent vagy Bánkon, akkor a tavalyi sikerek után megrendezésre kerülő, szenzációs schprint versenyen is megrakhatod. Pattanásig feszülő láncok, izmos lábak, napfény, tó, sör, jipijé. GYere és indulj! Péntek 18:00 a Tószínpadnál.
És ne feledd a váltóversenyt!

Bánkitó váltó - JELENTKEZZ MOST!

Bánkitó váltó - JELENTKEZZ MOST!

Augusztus 7-én első Budapest-Bánk aszfalt-terep váltó. JELENTKEZZ MOST VASÁRNAPIG!  tovább »

1. Budapest-Bánk óúti-monti váltóverseny

1. Budapest-Bánk óúti-monti váltóverseny

Erős vagy? 2en is erősek vagytok? Akkor nevezzetek! Végre nemcsak a vékonykerekűeké a terep, de az is kell. Kicsit átvariáltuk és Bánkra nem egy alleycat formájában kell most lejussatok, hanem egy 2személyes váltó keretében nyélen letekerni.  tovább »

Erdőbénye szombaton, részletek

Erdőbénye szombaton, részletek

Monti verseny, gyerekverseny, póló, alleycat, családi tekerés, gyönyörűen gyönyörű vidék, isteni borok, mindenféle program a faluban egész nap!

Friss infók, terjeszd, lécc!
- budapesti buszhoz tali: szombaton reggel 7kor a Felvonulás téren a Műcsarnok mögött . Pontosan gyere, mert a montiverseny 13:00kor kezdődik és Bénye messze van. Ha késel, Bpen borozol aznap. Ha még nem jelentkeztél, keresd Dömét. (2500 ft/kopf - olcsóbb és kényelmesebb, mint MÁV)
- visszaindulás: vasárnap 13:30, szintén pontosan a vb döntő miatt  tovább »

A bejegyzéshez több kép is tartozik.

Erdőbénye/2

Gyere, jó lesz neked.

Erdőbénye, júl. 10. Bumm!

Erdőbénye, júl. 10. Bumm!

Montis verseny, alleycat, póló bajnokság, VB bronzmeccs kivetítőn, diszkó, bor, bringa, békesség. Budapestről jövő versenyzőknek le- és hazaszállítás ingyenes, JELENTKEZZ DÖMÉNÉL JÚLIUS 1-IG!!!

Bort, bringát, békességet - Erdőbénye július 10.

Bort, bringát, békességet - Erdőbénye július 10.

Nyár van, skacok, indulnak a Babilonból kivezető programok. És akkor: 1. bringás fesztivál Erdőbényén. Nem hallottál még róla? Kit érdekel, annál jobb! Alleycat by da Don, póló és sok-sok bor többek közt. Leszállítás + camping szállás adott, csak szólj nekünk. Tuti nyári finomság, sokktalanítóként pedig vb döntő másnap. Részletek később, most csak a dátum, hogy tudj tervezni. Gyere, gyere, jujdejó!

A bejegyzéshez több kép is tartozik.

Számíthat rád a Mili?

A Mili 113 éves története során többször került veszélybe, mindig az emberek akarata és hely iránti szeretete mentette meg. Az elmúlt években ez a hányatott sors kicsit felfokozódott, ahogy erről ti is értesültök, főleg az utóbbi pár hétben-hónapban a hokipálya körüli huzavona miatt. Most szeretnénk tisztázni, hogy a hokisokkal soha, semmi félrebeszélés nem volt, ők mindig is úgy akartak ott jégpályát, hogy ez ne ártson a kerékpársportnak. Velük szemben az üzemeltetők gyakorlatilag a szemünkbe hazudtak, a megállapodás ellenére olyan építmények kerültek kialakításra a Milin a pályaszezon kellős közepén, az OB-ra való felkészülés idején, ami akadályozza a sportot, mind edzés, mind versenyzés szempontjából. Ráadásul ezek az építmények állandó jellegűek, tehát minden szempontból ellentmondanak a megállapodásnak.

Gyere ki és nézd meg a saját szemeddel. Ha pedig azt kell megmutatni az üzemeltetőnek, hogy van még, akinek számít a hely, aki számára üzemeltetni kellene, reméljük, akkor is kijössz!

TEKERJ Budapestről A Bánki TÓRA - alleycat augusztus 8-án

TEKERJ Budapestről A Bánki TÓRA - alleycat augusztus 8-án

A Don megint tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot:
Augusztus 8-án, szombaton alleycat Budapest és Bánk között a Tekerjatóra fesztiválra.
Találkozó: Clark Ádám tér, úgy érj oda, hogy még tudj nevezni
Nevezés vége: 9:20
Nevezési díj: 1500 pengő, ami a napijegy elővételi ára, ezért a célban kapsz napijegyet.
Rajt: 9:30
FOTÓ ESZKÖZ KELL!
Az alleycat megint nem féktelen jellegű (ami egy alleycathez egyébként szükséges felszerelés, az itt is ajánlott...) A fesztivál helyszínén tudsz sátrazni, a cuccokat kocsi viszi le. A beérkezés után pólómeccs, trackstand, goldsprint, footdown, stb a szokásos.
Rágömegö a Börzsönybe, városi barátom!

XI. Vasló kupa, júl. 8.

Jövő héten Vasló kupa a Milin, jipííí! Az egyetlen nemzetközi pályaverseny itthon, gyere és nézd meg.  tovább »

Program

 • 14:00 sprint kvalifikáció Elit/U-23/U-19
 • 14:45 tempóverseny U-17
 • 14:55 tempóverseny U-15
 • 15:05 sprint Elit/U-23/U-19 1/8 finals
 • 15:50 selejtezőverseny U-17
 • 16:00 selejtezőverseny U-15
 • 16:10 sprint Elit/U-23/U-19 1/4 finals
 • 16:30 sprint Elit/U-23/U-19 5-8 helyezésért
 • 16:35 egyéni üldöző U-19 3000 m (max 12 versenyző)

Tordas Fösztivál alleycat júl. 25.

Július 25-én ismét Tordas Fösztivál.  tovább »

A Green Bikes for Peace nemzetközi bringatúra résztvevőket keres

Az MK által szervezett Green Bikes for Peace bringatúra, mely öt országot jár be 1 hónap alatt résztvevőket keres. Jöhettek végig, illetve a meghatározott szakaszokra, a részvétel ingyenes, csak az oda-és hazautazást kell álljátok, illetve a napi kaján felüli fogyasztást.

Részletek: http://greenbikesforpeace.eu/

Ide írjatok: info(kukac)greenbikesforpeace(pont)eu

Szóljatok másoknak is, külföldieknek is simán!

Gyereknap a Milin - május 16. szombat 10:00-15:00

Gyereknap a Milin - május 16. szombat 10:00-15:00

Idén két gyereknapon is részt vehetnek a gyerkőcök, mivel a zuglói Millenáris Velodrom már május 16-án, szombaton 10 és 15 óra között is különböző programokkal várja őket.

Az izgalmas pályaversenyek mellett a gyermekeknek és családoknak is lesz futam, bárki kipróbálhatja a 110 éves betonteknőt, illetve ügyességi pályán bizonyíthatja kerékpáros tudását. Ha nem akarnak bringázni, kincskereséssel tölthetik az időt, miközben a zenéhez a hangosítást a Green Bikes for Peace projekt keretében debütált bringareőmű biztosítja (http://www.greenbikesforpeace.eu/hu/bringaeromu). Ezenkívül lesz bringapóló és futóbringa bemutató, garantált jóhangulat, móka-kacagás.

A belépés ingyenes, a kilátogató gyermekeket ajándékkal várjuk.

Eső előtt köpönyeg, CM előtt szerelés – hangolódj a Millenáris Velodromban

Eső előtt köpönyeg, CM előtt szerelés – hangolódj a Millenáris Velodromban

Április 18-án szombaton ismét sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a zuglói Millenáris Velodromban megrendezésre kerülő ingyenes családi napon. A vasárnapi Critical Mass előtt a kilátogatóknak lehetőségük nyílik egy hamisítatlan bringás helyen hangolódni a felvonulásra. A látványos pályakerékpáros versenyek mellett hozzáértő kezek segítenek a kerékpárok átnézésében, javításában.  tovább »

Első Újkori Bringapóló Országos Bajnokság

Kedves nagyérdemű!

Tegnap rendezték meg a teremkerékpár országos bajnokság programjában az első bringapóló bajnokságot.

Gondoltátok volna, mikor 2 éve elkezdtünk Pedromaria vezetésével ütögetni? Történelmet írtak a srácok, persze, ez csak az újkor.

 1. Bajnok a BVSC - Dórján, Koxos Víkuny, Goethe
 2. szoros versenyben, kizárólag a negatív atomok miatt a Blue Scorpions MC - Haggyma, Kama3, Wackor
  (gyermekek számában viszik a pálmát, gratula Dóra Blankához)
 3. Tatabánya - bunkó mód nem tudom a neveket, de respekt
 4. Sopron, aki ott sem volt, mert nem ők voltunk, a "csajok" - Gizi-Géza, Zsófi, Ágó

Hajrá!

És a teremfixiről, meg a bringafociról már nem is írnék, mert elképesztő volt.

Képek jönnek.

Vasárnap indul a szezon a Milin

Vasárnap indul a szezon a Milin

Vasárnap, április 5-én újra beforgatódnak a dulva áttételek a Milin, gyere forgasd be te is! Pályaszezonnyitó, amatőr és családi futamok, handbike verseny, a rendezvény után pedig a híres-neves BVSC 2009-es csapatbemutatója. Program csatolva, rakd ki magad! Várunk szeretettel, sok mókával, izgalommal, izmos lábakkal, formás fenekekkel!

FONTOS! para a Milivel - kell a támogatásunk!!!

Sziasztok! A következő levelet szeretném közzétenni:

Ma ült össze a kerékpáros tárcaközi bizottság. Krizsanits János, KMSZ (Kerékpáros Magyarország Szövetség) elnök tájékoztatása szerint a Milivel kapcsolatban kiderült, a hoki szövetség közreműködésével a középső részen egy fedett hokipálya felépítésére közbeszerzési pályázatot írtak ki.

Na, ez még okés lenne, mert ugye az a cél, hogy bővítsük a Mili funkcióit, de

 1. a kerékpárosok bevonása nélkül, gyakorlatilag a hátuk mögött írták ki a pályázatot arra a helyre, amit most csak kerékpárosok használnak
 2. ha felépül középen egy fedett jégpálya, nem lehet majd átlátni a túloldalra, azaz se edzést, se versenyt nem lehet tartani

János kérte, hogy tájékoztassák a kerékpáros szervezeteket és vonják be őket a döntésbe. Egyenlőre még azt sem tudjuk, hogy a Mili egészére írták ki a pályázatot vagy csak a középső részre.

MIRE GONDOLSZ, TEEEEEEEEEE????!!!!

Banditák az éterben ma is!

Csütörtök van, úgyhogy megint támad a Bandita rádió. Bejön a studióba a bécsi kuruc különítmény (Áron, Wackor és Steer), akik részt vettek a hétvégi alleycaten a labanc fővárosban és beszámolnak a filmfesztről is. Ha pedig már ott van, Áron beszél nekünk a hétvégén sorra kerülő riksa alleycatről is.

Hallgass! Tilos FM 90.3 vagy tilos.hu 18:00-19:30.

Az adást itt tudod meghallgatni felvételről.

Nyit a Toldi

Gyerekek, nyit ma a Toldi, be kell lakni a felújítás után, az a feladat. Gyertek, ha nem ma, mától!

Betyár DH a Mátrában

Betyár DH a Mátrában

Csek disz át!
Megint támadnak a nagyhírű betyárok. Hétvégén (okt. 4-5.) Kékkereszt DH a fessstői Mátrában, bumm lezúznak Kékesrül Mátrafüredre. Bizti nagy lesz, menjetek, guruljatok vagy csujjogjatok, ha más nem ott a gyönyörű őszi erdő. Részletek mellékelve, infó - szálláslehetőségről is - a megadott elérhetőségeken.

www.mbkse.hu
matraibetyarok(kukac)gmail.com