Belépés

IItuska blogja

Written In The Streets

A short documentary about London cycles couriers.

C.B.I. Conference Centre in London

C.B.I. Conference Centre in London

C.B.I. is everywhere...

Rapha Roller Race

Bike sumo


Kicsike Dublinból

Küldöm Dublinról.


http://www.youtube.com/v/iepMnqnsxag

Gratulálok a díjszerzésért!
Rakjátok meg a Corvintetőt a 26.-ik születésnapomon!

Mindenki puszilok!

Nők Tanítanak....

Lett egy ilyenünk, csak hogy tudd! :

htpp://noktanitanaknoketbiciklitszerelni.freeblog.hu

MESSENGUERILLA

MessenguerillaA spectre is hunting the world - the spectre of the Messenguerilla. All the powers of the old messenger world have entered in an alliance to exorcise this spectre : The pope,CMC-Organizers, Racing-Team-Managers and messenger companies.

Where is the party in opposition that has not hurled back the branding reproach of terrorism against the more advanced opposition parties, as well as against it's reactionary adversaries?

Boldog születésnapot Mr. Té!!

Nagyon boldog születésnapot Mr. Té bácsi... EZT IS ELINTÉZTE!!!!

Röpköddnek az üvegek.......

Szeretném megosztani veletek a tegnap éjszaka történteket, ugyanis ezt én már rohadtúl nem értem, hogy az emberek mikre is képesek!

Szóval az történt, hogy tegnap éjszaka vágtattam lovammal felfele a Krisztina krt.-n amikor is mellém ért a szágúldó villamos, amiből kidobtak rám egy - asszem - boros üveget. A mák az hogy kb 2 centire landolt elöttem, és hogy volt még rajtam napszemüveg. Fékezni már csak azért sem tudtam, mert úgy "beszartam" mint istennyila! A másik csoda, hogy a borosüveg alján áthaladva nem lett defektem se !!
Szóval csak annyit hogy valahogy mégis csak létezik az a futárok istene!!!

És azután...

Na szóval ott tartottunk, hogy volt ez a péntek este, aztán szombat, vasárnap ahogy mindig is. Hétfő 2000 november 20. Ekkor léptem át a Lónyai utcai iroda egyetlen kicsit romos küszöbét. És ott volt........
ifjabb Sinka Karesz pirosra festett tarajjal, és egy "kicsit" másnapos fejjel! Szóval ekkor éreztem már, hogy itten talán jó helyem lesz. Beálltam elé nagy szemekkel, mert ő éppen akkor nagyon kontaktolt a számítógépével és mondottam néki : Helló Futár akarok lenni! Mindeközben a háttérben egy rohadt nagy asztalnál ült kb négy ember és veszettül magyaráztak össze-vissza mindenféle furcsa kifejezéseket mint példáúl : Jól van akkor papa pörgesd ki. Meg ilyet, hogy a piros hetes elösször zsírozd le, aztán föl Eu delegáció...meg hasonlókat.

Szóval hogyan is kezdődött???

Emlékszem a napra, mert rohadt hideg volt és eszméletlen punk szerkóban egy kocsma közepén vedeltem a szokásos napi adagomat. Ez volt 2000. november 17.-én pénteken. Ekkor éppen a 19.-dik életévemet kezdem nekifutással, aztán nekibiciklizéssel. Szóval nagyon elvoltam, talán még jobban, mint a befőtt Manci néni üvegében, és egyszer csak megtörtént!