Belépés

van pofam blogja

Nincspofám balesete

NincspofamMagánszám egy sztriptiz bár elött: Velem is megtörtént, azon balesetek egyike, amik úgy történnek, hogy semmi értelme, egyszerűen csak oda akarod ütögetni magad a kősziklához, mert az élet kegyetlen, vagy egyszerűen csak nem vagy annyira képben, nem figyelsz oda és bumm, le a padlóla le!

Attól mindig is féltem, hogy valami vas nekem jön, de hogy hozzáér a kormányom egy álló autóhoz én pedig átrepülök a biciklin és NEM nyit ki a kezem, (rosszak a reflexeim ezek szerint), majd pofára esek és már hívják a mentőt a kidobók ájuldozva a strip bár elött...

NA NE, ezt azért mégsem...semmi bajom megyek innét, gondoltam, kemény vagyok...semmi gáz, de aztán mégis maradok, mert a kidobók tényleg kikészülnek a látványomtól, nem csodálom csak „szép egészséges” lányokhoz vannak szokva. Szóval kicsipkéztem magam karácsonyra, és óráról órára sittesebb az ábrázolatom... Ágica szerint úgy nézek ki, mint egy kutya, de nem baj úgyis a kutya éve jön, ha jól tudom. Karácsonyra szívószálat kértem és hogy turmixolják fel az ünnepi vacsorát.

Hogy mért estem el hagyjuk..., tudom mérték és bukó és mindig használjam a kezem, ha landolni kell, (de akkor a csuklóm tört volna el, az rosszabb szerintem)....

MAJD JÖVŐRE okosabb leszek, hehe!
BEKÜLDŐ: NINCSPOFÁM

Kerékpáros borkóstoló

Kedves Borkedvelő Biciklisták!

Szeretettel várunk Titeket november 24-én, pénteken este 19 órakor a 1071 Damjanich u. 52-ben a „Kis” Borászok Nagy Borai című kóstoló sorozatunkra.

borAz est folyamán hosszú idő után végre újból Sopron lesz a középpontban. A kisfilmmel egybekötött borkóstolót Irányi Emese vezeti, kötetlen beszélgetéssel a borról, a pincéről és az ott található kerékpáros pihenő kialakításáról.

Az est folyamán a Fényes Pince borai kerülnek kóstolásra.