Belépés


Bitekkel legózom

(Elképesztő, hogy mekkora pörgés megy a CM oldalon. Kijelenthető (szarkasztikus magánvélemény jelleggel), hogy a magyar bringástársadalom fúrumozásból él, vagy legalábbis pótlékot kap érte. (Ennek örülünk egyébként, azt hiszem, elvégre ezért csináljuk.) Nem olvasom a fórumokat, de egy nagyon szűk metszetből is látszik, hogy itt is jelen van a hazai chat-, fórum-, és egyéb közösségekre jellemző trollizmus, az ész nélküli anyázás, okoskodás, cserébe szerencsére mintha nagyobb arányban lenne jelen a megfontoltság. Bizonyos szempontból jogosak a szintén közelmúlt rinyálásai a sok 500-as hiba miatt, bár persze vegyük észre, hogy a meglehetősen nagy forgalmú oldal mindenféle anyagi ellentételezés nélkül üzemel kerek 4 éve, több ember áldozatos munkájából (lelkesedésből), úgyhogy arra gondoltam, felkérem az 500 miatt leghangosabban rinyáló populációt, hogy akkor be a közösbe (ninjának és nekem közös) egy esszeh bedobni szíveskednők, amit új vasra, a maradékot pedig Unicum nagy tételben vásárlására fordítunk. Még nem döntöttem el, hogy bedobjam-e az ötlet.)

Hozzászólások

aron képe
aron 2008, szeptember 19 - 09:38

ha kell, én bedobom az essze, és sztem ezzel sokan vannak még így.

Harry képe
Harry 2008, szeptember 19 - 10:58

+1
A kerékpárosklub tagság se fájt... :)

wackor képe
wackor 2008, szeptember 19 - 12:27

+1
egyszer mintha hasonló témában feldobta volna valaki, legyen fenn egy paypalos donate cucc. azzal is lehetne.

haggyma képe
haggyma 2008, szeptember 20 - 19:16

+1+1

mikor hova?

haggyma

TarkaBarkasz képe
TarkaBarkasz 2008, szeptember 19 - 18:41

Én nem futár, se nem anyáz, nem tudni mi az ötszáz, nemszeret unikum, de fizet kpban esszeh a pajeszos körszakállasnak, ha kell...

VorosCsepel képe
VorosCsepel 2008, szeptember 20 - 02:25

bankszámlaszám?

"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunelle

zoidka képe
zoidka 2008, szeptember 20 - 02:53

powerbook, mi?

boci képe
boci 2008, szeptember 20 - 06:37

hát ha drupalra volt összáh, akkor most miért ne lenne vasra vagy bármimásra essze? dobjad csak a közösbe, aki nem érti úgyis felháborodik rajta...

Boci
----------
...akrat icob, icoB
3:-O

Én hajtom a biciklit, a bicikli hajt engem.

snoop képe
snoop 2008, szeptember 22 - 11:06

jajj már, legyen már egy donát ász button a nyamvadt oldalon végre, mióta mondom máááár... regisztrál paypal, létrehoz, beállít új button: "adok esszeh új vasra"

ö m l e n e az ezres szerintem. lenne olyan vas, leverné a kormányszóvivőt is bazz.

egyébként mi ezzel a baj? mert valamiért direkt nem csináljátok meg, csak nem lehet tudni (vagy én nem értem) mi az oka. a sok irigy tapló aki sírna, hogy micsoda pofátlan lehúzás? vagy mi a gáz? szerintem ez tök normális lenne, ha donátolni akarok, miért nem donátolhatok?

cat képe
cat 2008, szeptember 22 - 15:51

így van
paypal button, aztán kész.
klikkelnék simán.
--
c